Calculator offerte
Stap 1 van 2
50%

je bent er bijna!

Complete set 20 meter (Doe-het-zelf pakket)
       130,62 euro incl. btw
Zorgeloos laten installeren vanaf 658,84 euro incl. btw
Ligging zonnepanelen

Staand

Liggend
Aantal zonnepanelen
Horizontaal
Verticaal
Aantal vogelnesten (optioneel)
(50 euro p.st)
Prijzen zijn inclusief btw
* Bij nesteling onder het zonnepaneel in het broedseizoen kan de Solarguard® Pro Panel Protection niet worden geplaatst. Voorkom extra voorrijkosten en weet zeker dat vogels niet aan het nestelen zijn onder het zonnepaneel. Het systeem kan worden geplaatst als het broedseizoen voorbij is.
Voorkom schade aan zonnepanelen met goede vogelwering
Vogels en ongedierte veroorzaken vaak schade aan daken en zonnepanelen. Bijvoorbeeld door vervuiling van nesten en nestmateriaal of door doorgeknaagde bedrading. Vervuiling zorgt onder andere voor minder ventilatie, terwijl dit juist zo belangrijk is voor de werking en levensduur van zonnepanelen. Gelukkig is er een oplossing.


Verhoog het rendement van het zonnepaneel
Met Solarguard® Pro Panel Protection kan schade, brandgevaar en rendementsverlies aan zonnepanelen worden voorkomen. Dit vogelweringssysteem is beschikbaar voor opdak zonnepanelen en past op elke dakpan. Dankzij de vogelwering kunnen vogels niet nestelen, waardoor het rendement van de zonnepanelen optimaal blijft en er geen schade meer ontstaat. Een bijkomend voordeel is dat de dakgoot minder snel verstopt door nestafval en er minder geluidsoverlast is van vogels.

Extra stevig en snel te plaatsen
Dankzij de verbeterde bevestigingsklemmen monteer je Solarguard Pro Panel Protection in enkele seconde aan de zijkant van het zonnepaneel. De bevestigingsklemmen zijn universeel toepasbaar en specifiek op maat leverbaar. De klemmen worden gemaakt van zelf ingenomen afval en zijn dus een circulair product. De kamlengte van vijftien centimeter is voorzien van extra stevigheid. Alle twintigmetersystemen worden inclusief vier hoekstukken en bevestigingsmateriaal geleverd.

De vijf voordelen
1. Leverbaar met snelklemmen en universele klemmen
2. Juiste lengte kammen van 15 cm
3. Inclusief hoekstukken met handige montageruimte
4. Circulaire verpakking en circulaire snelklemmen
5. Gepatenteerde eenvoudige oplossing